Kasvomaskit

Kasvomaskit omalla logolla / painatuksella, minimi tilausmäärä 30 kpl. Kasvomaskit valmistetaan täysin teidän omalla toteutuksellanne! Saatavissa kolmea kokoa S, M, ja L. Säädettävät kiinnitysnauhat.

HUOM! Kyseessä ei ole kirurginen maski eikä henkilönsuojain – maskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Kasvomaskin käyttö auttaa ehkäisemään viruksen leviämistä erityisesti julkisissa tiloissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä, kuten kauppa, apteekki, sairaala, julkiset liikennevälineet jne.

Suun ja nenän peittävää suojamaskia käytetään suojaamaan pisaratartunnoilta. Se myös vähentää aerosolien haihtumista hengitysteistäsi ja suojaa sinua niiden hengittämiseltä.

Kaksinkertainen maski on valmistettu hyvin hengittävästä polyesterikankaasta ja se on käsitelty HeiQ Viroblock -teknologialla, joka vastaa ISO 20743- ja ISO 18184 -standardeja. HeiQ Viroblock -teknologia on voittanut 2020 Swiss Technology Awards -palkinnon. HeiQ Viroblock -teknologialla käsitelty kangas vastaa EU:n BPA-säännöksiä.

Maskin sisämateriaali on luomupuuvillaa. Kangas on sertifioitu OEKO-TEX® 100-standardin mukaan, mikä tarkoittaa sitä, että kangas ei sisällä ihmiselle ihokontaktissa haitallisia aineita ja sopii erinomaisesti myös allergikoille ja herkkäihoisille käyttäjille.

Kasvomaski on uudelleenkäytettävä ja se on puhdistettava aina käytön jälkeen ohjeiden mukaisesti: pesu 60-90°C , ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua.

Varmista aina, että maski on asetettu kasvoille oikein!

Pese tai desinfioi kädet ennen kuin asetat maskin kasvoille. Maskin on peitettävä nenä, suu ja leuka, ja kuminauhojen on oltava korvien takana pitämässä maskia paikoillaan. Kuminauhoja voidaan säätää kuminauhakujassa olevan stopperin avulla.

Älä käytä maskia yhtäjaksoisesti liian pitkään (enintään n. 3 h) ja käy välillä ulkona. Maski on vaihdettava, jos se on kastunut. Maskin käyttö ei korvaa muita suojamenetelmiä, kuten turvaväli, käsien pesu ja desinfiointi jne. Kun poistat maskin, laita se suljettuun pussiin tai suoraan pesukoneeseen ja puhdista kädet.

Maskit - Taitopaino